Onze diensten

Doorheen de jaren hebben wij geleerd dat de kleine en middelgrote ondernemingen dezelfde behoeften hebben als de grote bedrijven. Alleen beschikken zij vaak niet over de vereiste mensen en middelen om deze behoeften op een professionele wijze in te passen.

Vandaar dat wij ons tot doel gesteld hebben om – ter invulling van deze behoeften – “Maatwerk van a tot z voor de KMO” te leveren !

Naast de gebruikelijke werkzaamheden, accountancy en fiscaliteit, begeleiden wij U graag in ieder stadium van uw ondernemerschap.
Ongeacht of U een eenmanszaak, eenmansvennootschap, kleine of middelgrote vennootschap leidt of de verse bakker van om de hoek, een vrije beroeper, …, een fabrikant of industrieel bent !

Ons team, dat samengesteld is uit mensen met de juiste skills, kan trouwens permanent beroep doen op specialisten in diverse andere vakdomeinen, zoals vermogensbeheerders, bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, HR-managers, verzekeraars, bankiers, IT-specialisten, vastgoedmakelaars, business angels en zelfs onafhankelijke bestuurders.

Van a tot z opsommen welke diensten wij voor de KMO kunnen leveren, is niet mogelijk.
In het menu vindt U dan ook een niet-limitatieve beschrijving van onze voornaamste activiteiten.

 

Thesora

Back to Top